Стабільно розкішне зволоження від Mincer Pharma

Відгук від wonder_woman_kgd
Останнім часом я ґрунтовно підсіла на Польську косметику, на поличці у ванній динамічно скорочуються ряди корейського догляду

Mincer Pharma Польська марка існує вже 28 років. Останнім часом почала дуже динамічно розвиватися і в ній кожна знайде для себе щось потрібне та цікаве Антиоксидантна лінійка, лінійка з Ретинолом, вітаміном С, фолієвою кислотою. На даний момент косметика Mincer Pharma починає з'являтися і в наших аптеках!Я сьогодні розповім про лінійку NeoHyaluron.
19.03.2023
N° 902 Інтенсивно омолоджуючий, денний та нічний крем для обличчя для зневодненої та зрілої шкіри з гіалуроновою кислотою від Mincer Pharma (Спеціальний крем, призначений для інтенсивного догляду за зневодненою шкірою)
Крем знаходиться у важкій скляній баночці.

Так, це не супер легкий крем, який миттєво поглинається шкірою, але проблем з ним у мене не виникло. Витрата економічна, дуже економічна! Добігає кінця друга сироватка з цієї серії, а крем закінчуватися ще й не думаєЯкихось особливих ефектів крем не дає, шкіра після нього по-здоровому матова (в міру, не наглухо) і виглядає просто здоровою та красивою. Я не назвала б його зволожуючим, цей крем скоріше на межі живлення та зволоження. До того ж чудово «запечатує» сироватку на шкірі.

Окремо хочу відзначити аромат! Скажу чесно, це найприємніша віддушка крему за все моє життя. Вона не дуже нав'язлива і дуже приємнаЦе той випадок, коли я раджу купувати крем з тієї ж лінійки, що і сироватка.
N ° 905 HYDROLIFTING AMPOULE Mincer Pharma (висококонцентрована сироватка, призначена для інтенсивного догляду за зневодненою шкірою)
Відразу зазначу єдиний мінус! Це упаковка. Як і у всіх сироватках, які були у мене, коли сироватка добігає кінця, доводиться вивуджувати в з баночки Піпетка не доходить до дна і це не зручно…Сироватка знаходиться у скляній баночці з піпеткою.

Склад: Aqua/Water, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Hydroxypropyl Guar, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA

Для тих, хто цікавиться:
Sodium Hyaluronate низькомолекулярний гіалуронат натрію відмінно проникає в шкіру.
Sodium Hyaluronate Crosspolymer зшита гіалуронова кислота забезпечує більш довготривалий зволожуючий ефект.
Hyaluronic Acid гіалуронова кислота, власне
Hydroxypropyl Guar стабілізатор емульсії, регулятор в'язкості, природний кондиціонер, витягнутий із гуарової смоли.
Феноксиетонал консервант.
Caprylyl Glycol емолент з антимікробними властивостями.
Disodium EDTA використовується як стабілізатор, регулятор в'язкості, перешкоджає відкладенню металів на шкірі.

Консистенція у сироватки гелева.
На все обличчя мені вистачає 2х крапель, не більше. Вбирається дуже швидко, плівки не залишає.
Після цієї сироватки обов'язково потрібно наносити крем!

Так, ця сироватка не проста, як і всі сироватки з гіалуроновою кислотою. Вона вимагає вологості ззовні і не потерпить сухості повітря в опалювальний сезон. Але, особисто для мене це не проблема взагалі. Я все життя тримаю в квартирі зволожувач повітря, що і вам дуже раджу

А тепер розповім про ефект після використання сироватки та крему
Поживне зволоження, крапельки води на шкірі (як від деяких корейських зволожувань), «ковток води» для сухої шкіри… ні, це не про ці засоби! Ця парочка дає зволоження на межі харчування, тобто я не можу сказати що ці засоби живлять, але вони і не просто зволожують! Через місяць використання я почала помічати якесь зволоження зсередини (якщо можна так висловитися). Воно ніби накопичується десь у глибоких шарах шкіри, а не просто нанесла і хоп ковток води… Я дуже сподіваюся що зрозуміло донесла свої думки.

На даний момент я користуюся вже другою пляшечкою сироватки і вона добігає кінця, та й крем теж вже закінчується. Я з впевненістю раджу цю лінійку!

Мені здається, що вона підійде будь-якому типу шкіри, але не чекайте миттєвого ковтка води, вона почне наповнювати шкіру зсередини через час і швидше за все ви зрозумієте, що нічого подібного ще не пробували.